Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Grietinėlė 0.5 puodelio
Petražolės 0.5 šaukštelio
Čiobreliai žiupsnelis
Raudonėliai pagal skonį
Miltai 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištienos filė supjaustykite į tris dalis, įtrinkite druska, paprikos milteliais, pipirais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą.

2. Kepkite ant nedidelės ugnies kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

3. Kol vištiena kepa, pasiruoškite padažą.

4. Supjaustykite nuplautus pievagrybius, susmulkinkite svogūną.

5. Pievagrybius su svogūnu dėkite kepti į kitą keptuvę arba palaukite kol iškeps vištiena ir galėsite ją išimti.

6. Pievagrybius ir svogūnus svieste kepkite apie 5 minutes. Įberkite miltų ir išmaišykite. Pagardinkite druska.

7. Įpilkite balto vyno, kepkite dar apie 3 minutes.

8. Įpilkite grietinėlės, palaukite kol užvirs, išmaišykite, įberkite petražolių, čiobrelių ir rozmarinų.

9. Sudėkite vištienos gabaliukus ir patroškinkite kelias minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai