Ingredientai

Vištienos filė 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai pagal skonį
Pievagrybiai 15 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Baltas sausas vynas 0.3 puodelio
Grietinėlė 0.5 puodelio
Petražolės 0.5 šaukštelio
Čiobreliai žiupsnelis
Raudonėliai pagal skonį
Miltai 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite į tris dalis, įtrinkite druska, paprikos milteliais, pipirais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Kepkite ant nedidelės ugnies kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Kol vištiena kepa, pasiruoškite padažą.

Supjaustykite nuplautus pievagrybius, susmulkinkite svogūną.

Pievagrybius su svogūnu dėkite kepti į kitą keptuvę arba palaukite kol iškeps vištiena ir galėsite ją išimti.

Pievagrybius ir svogūnus svieste kepkite apie 5 minutes. Įberkite miltų ir išmaišykite. Pagardinkite druska.

Įpilkite balto vyno, kepkite dar apie 3 minutes.

Įpilkite grietinėlės, palaukite kol užvirs, išmaišykite, įberkite petražolių, čiobrelių ir rozmarinų.

Sudėkite vištienos gabaliukus ir patroškinkite kelias minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla