Ingredientai

Vištiena 500 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Majonezas 1 šaukštas
Miltai 1 šaukštas
Kietasis sūris 2 šaukštai
Vištienos prieskoniai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Dubenyje išplakite kiaušinius su majonezu. Įberkite miltų ir vėl išplakite. Įberkite smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir vėl išmaišykite.

Vištieną supjaustykite nedideliais kepsniukais, uždenkite maistine plėvele ir išmuškite.

Vištieną pagardinkite vištienos prieskonių mišiniu ir juos įtrinkite.

Kepsnelius merkite į tešlą ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų keptuvėje.

Kepkite ant vidutinės ugnies.

Kai apatinė pusė apskrus, apverskite ir palaukite kol apskrus kita.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla