Ingredientai
Vištiena
500
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Majonezas
1
šaukštas
Miltai
1
šaukštas
Kietasis sūris
2
šaukštai
Vištienos prieskoniai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Dubenyje išplakite kiaušinius su majonezu. Įberkite miltų ir vėl išplakite. Įberkite smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir vėl išmaišykite.
Vištieną supjaustykite nedideliais kepsniukais, uždenkite maistine plėvele ir išmuškite.
Vištieną pagardinkite vištienos prieskonių mišiniu ir juos įtrinkite.
Kepsnelius merkite į tešlą ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų keptuvėje.
Kepkite ant vidutinės ugnies.
Kai apatinė pusė apskrus, apverskite ir palaukite kol apskrus kita.
Atsiliepimai