Ingredientai

Vištienos filė 500 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Provanso žolelės pagal skonį
Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas 50 ml
Česnakai 2 skiltelės
Miltai 4 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite pusės delno dydžio ir centimetro storio gabaliukais.

Gabaliukus uždenkite maistine plėvele ir išmuškite maistiniu plaktuku (plėvelė apsaugos mėsą nuo sudraskymo).

Pabarstykite duska, pipirais ir Provanso žolelėmis iš abiejų pusių. palikite kelioms minutėms kad prieskoniai susigertų.

Kiaušinius išplakite su pienu ir išspaustu česnaku.

Kepsnelius apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, vėl miltuose ir vėl kiaušinio plakinyje.

Dėkite kepti į jau keptuvėje įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.

Kepkite ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba