Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Supjaustykite vištieną pageidaujamo dydžio gabaliukais.

Sumaišykite vištienos gabaliukus su prieskoniais.

Sumaukite vištienos gabaliukus ant iešmelių, bet nesuglauskite jų.

Dažnai vartydami iešmelius kepkite apie 10 minučių arba kol vištienos filė gabaliukai iškeps.

Vištiena būna iškepusi, kai ima tekėti skaidrios sultys.

Patiekite su tortilijomis,humusu ir daržovėmis.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta