Ingredientai
kalendros prieskonių
žiupsnelis
kmynų
žiupsnelis
ciberžolės
žiupsnelis
cinamono
žiupsnelis
pipirų
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
žiupsnelis
Svogūno
1
vnt.
česnako skiltelių
keletas
imbiero
gabaliukas
vištienos sultinio
puodelis
konservuotų pomidorų
stiklinė
Vištienos krūtinėlės
1
vnt.
kukurūzų krakmolo
žiupsnelis
grietinėlės
0.5
puodelio
Šviežios kalendros
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Pirmiausiai sumaišykite visus prieskonius. Tuomet įkaitinkite keptuvę, įpilkite šlakelį aliejaus ir pakepinkite svogūną, česnaką bei imbierą kelias minutes.
2. Į tą pačią keptuvę pilkite sultinio, pomidorus, prieskonių mišinį ir viską dar kelias minutes patroškinkite. Galiausiai gautą padažą supilkite į trintuvą ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
4. Galiausiai supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes pakepkite. Gautą patiekalą patiekite su ryžiais arba indiška duona, pagardinkite šviežia kalendra.
Receptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai