Ingredientai

kalendros prieskonių žiupsnelis
kmynų žiupsnelis
ciberžolės žiupsnelis
cinamono žiupsnelis
pipirų žiupsnelis
druskos žiupsnelis
alyvuogių aliejaus žiupsnelis
Svogūno 1 vnt.
česnako skiltelių keletas
imbiero gabaliukas
vištienos sultinio puodelis
konservuotų pomidorų stiklinė
Vištienos krūtinėlės 1 vnt.
kukurūzų krakmolo žiupsnelis
grietinėlės 0.5 puodelio
Šviežios kalendros
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Pirmiausiai sumaišykite visus prieskonius. Tuomet įkaitinkite keptuvę, įpilkite šlakelį aliejaus ir pakepinkite svogūną, česnaką bei imbierą kelias minutes.

2. Į tą pačią keptuvę pilkite sultinio, pomidorus, prieskonių mišinį ir viską dar kelias minutes patroškinkite. Galiausiai gautą padažą supilkite į trintuvą ir viską sutrinkite iki vientisos masės.

3. Gautą kario pagrindą supilkite į keptuvę. Sudėkite kubeliais supjaustytą vištieną, ją šiek tiek patroškinkite ir įberkite žiupsnelį krakmolo, kad padažas sutirštėtų.

4. Galiausiai supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes pakepkite. Gautą patiekalą patiekite su ryžiais arba indiška duona, pagardinkite šviežia kalendra.

Receptu dalijasi IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai