Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Petražolės 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite gabaliukais ir apkepkite aliejuje vis pamaišant maišant apie 5 minutes.

Morką ir pomidorus smulkiai supjaustykite, pupeles nukoškite.

Viską sudėkite į puodą, įpilkite sultinio, suberkite prieskonines žoleles, druską, pipirus.

Uždenkite dangčiu ir virkite ant vidutinės ar mažos ugnies apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena

Svencelės avienos šiupinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Svencelės avienos šiupinys

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“