Ingredientai
Vištiena
300
g
Moliūgai
500
g
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
4
skiltelės
Vištienos sultinys
0.5
puodelio
Kokosų pienas
0.5
puodelio
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
2
žiupsneliai
Rūkytų paprikų milteliai
3
žiupsneliai
Imbieras
3
žiupsneliai
Čiobreliai
1
šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Svogūną smulkiai supjaustykite, česnaką išspauskite, moliūgą supjaustykite kubeliais, vištieną nedideliais gabaliukais.
Vištieną pabarstykite druska, pipirais, muskato riešutais ir rūkytos paprikos milteliais, apkepkite svieste kol paskrus. Suberkite į puodą.
Svogūnus su česnakais apkepkite svieste, kol svogūnai kiek suminkštės ir sudėkite moliūgą. pabarstykite imbiero milteliais ir apkepkite.
Suberkite viską į puodą. Įberkite čiobrelių, įpilkite vištienos sultinio ir kokosų pieno.
Troškinkite 30 minučių ant mažos ugnies ir uždengus dangtį.
Atsiliepimai