Ingredientai

Česnakai 4 skiltelės
Kokosų pienas 0.5 puodelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai 2 žiupsneliai
Imbieras 3 žiupsneliai
Čiobreliai 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Svogūną smulkiai supjaustykite, česnaką išspauskite, moliūgą supjaustykite kubeliais, vištieną nedideliais gabaliukais.

Vištieną pabarstykite druska, pipirais, muskato riešutais ir rūkytos paprikos milteliais, apkepkite svieste kol paskrus. Suberkite į puodą.

Svogūnus su česnakais apkepkite svieste, kol svogūnai kiek suminkštės ir sudėkite moliūgą. pabarstykite imbiero milteliais ir apkepkite.

Suberkite viską į puodą. Įberkite čiobrelių, įpilkite vištienos sultinio ir kokosų pieno.

Troškinkite 30 minučių ant mažos ugnies ir uždengus dangtį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai