Ingredientai

Vištiena 300 g
Moliūgai 500 g
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Vištienos sultinys 0.5 puodelio
Kokosų pienas 0.5 puodelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai 2 žiupsneliai
Rūkytų paprikų milteliai 3 žiupsneliai
Imbieras 3 žiupsneliai
Čiobreliai 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Svogūną smulkiai supjaustykite, česnaką išspauskite, moliūgą supjaustykite kubeliais, vištieną nedideliais gabaliukais.

Vištieną pabarstykite druska, pipirais, muskato riešutais ir rūkytos paprikos milteliais, apkepkite svieste kol paskrus. Suberkite į puodą.

Svogūnus su česnakais apkepkite svieste, kol svogūnai kiek suminkštės ir sudėkite moliūgą. pabarstykite imbiero milteliais ir apkepkite.

Suberkite viską į puodą. Įberkite čiobrelių, įpilkite vištienos sultinio ir kokosų pieno.

Troškinkite 30 minučių ant mažos ugnies ir uždengus dangtį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba