Ingredientai

Vištienos filė 300 g
Šaldyti žirneliai 300 g
Morkos 1 vnt.
Bulvės 4 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.3 vnt.
Sultinio milteliai 1.5 šaukšto
Grietinėlė 100 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištieną gana smulkiai supjaustykite ir dėkite į puodą su vandeniu.

2. Užvirkite ir virkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

3. Suberkite šaldytus arba šviežius žirnelius, smulkiai pjaustytą morką, saliero šaknį, gana smulkiai pjaustytas bulves ir suberkite sultinio miltelius.

4. Virkite dar 20 minučių.

5. Įpilkite grietinėlės ir virkite dar 5 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba