Ingredientai
Vištienos krūtinėlės
500 g
Šaldytų baravykų
250 g
Parmezano
50 g
Česnako
1 skiltelė
Balzaminio acto
3 stiklinės
Alyvuogių aliejaus
5 v. š.
Gaminimo eiga
1. Sudėtingiausia šio patiekalo užduotis yra laukti, kol baravykai atšils. Kai grybai taps kambario temperatūros, supjaustykite vištienos krūtinėlę vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi.
2. Vištienai šiek tiek apskrudus, į keptuvę suberkite baravykus ir susmulkintą česnako skiltelę. Viską kepkite ant vidutinės kaitros apie 8 minutes.
3. Tuomet įpilkite balzaminio acto ir kelias minutes patroškinkite. Pagardinkite patiekalą parmezanu ir šviežiais petražolių lapeliais. Prie vištienos su grybais puikiai derės makaronai, ryžiai ar bulvių košė.
Reecptu dalijasi IKI.