Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
4
vnt.
Brie sūris
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Greitai pagaminamas pikantiškas patiekalas. Jeigu norite aštresnio ir dar pikantiškesnio skonio, naudokite sūrį su mėlynuoju pelėsiu.
Gaminimo eiga
Vištienos filė nestipriai išmušti, iš šono padaryti gilią įpjovą, kad gautume kišenėlę.
Iš vidaus ir iš išorės krūtinėles pabarstyti druska ir pipirais.
Jeigu mėgstate, galite naudoti vištienos prieskonius arba karį.
Brie sūrį supjaustyti gabalėliais, kurių ilgis būtų lygus kišenėlės ilgiui. Sūrį sudėlioti į kišenėles. Užtvirtinti krūtinėlės kraštus.
Kiaušinį išplakti, kiekvieną krūtinėlę pavolioti plakinyje, paskui džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Patiekti su žaliomis salotomis.
Atsiliepimai