Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Morkos 2 vnt.
Moliūgai 200 g
Pastarnokai 200 g
Salierų šakniavaisiai 300 g
Sviestas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sultinio milteliai 1 šaukštelis
Grietinė 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.

Daržoves supjaustykite mažais gabaliukais.

Viską sumaišykite ir po lygiai sudėkite į mažus molinius kepimo indelius.

Suberkite prieskonius, įdėkite po vyšnios didumo sviesto gabalėlį, ir įpilkite vandens - kad tik šiek tiek apsemtų. Uždenkite.

Troškinkite iki 200-210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Ant viršaus uždėkite po šaukštelį grietinės ir troškinkite dar 10-15 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba