Ingredientai

Mažos vištienos blauzdelės 500 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Kietasis sūris 100 g
Džiūvėsėliai g
Pelėsinis sūris 50 g
Sviestas 50 g
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištienos blauzdeles pamarinuokite arba pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Ant nedidelės ugnies ištirpinkite sviestą ir suberkite į jį smulkintą pelėsinį sūrį. Nuolatos maišykite, kad sūris išsilydytų ir gautųsi daugmaž vientisa masė.

Į indelį supilkite sviesto ir pelėsinio sūrio mišinį, įmuškite kiaušinius ir viską išplakite. Tuomet suberkite tarkuotą sūrį ir džiūvėsėlius, viską išmaišykite. Turėtų gautis tirštoka masė. Vištienos blauzdeles apvoliokite šiame mišinyje. Jeigu mišinys prastai limpa prie blauzdelių, galite papildomai atskirai apvolioti džiūvėsėliuose.

Pašaukite į 180 laipsnių kaitrumo orkaitę, kepkite apie 20 minučių ir patiekite su mėgstamu garnyru.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba