Gaminimo eiga

Vištienos blauzdeles be sąnario ištrinkite druska bei džiovintais čiobreliais. Tada jas dėkite į puodą ir gausiai apipilkite ištirpintais ančių taukais, kad visos blauzdelės būtų apsemtos. Viską užvirinkite ir sumažinę kaitrą virkite apie 1,5 h.

Supjaustykite kopūstus, pankolį ir sudėkite į puodą. Į puodą sudėkite likusius ingredientus: sviestą, aliejų, cukrų, druską, balzamiko actą, raudonąjį ir baltąjį vyną. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite apie 30-40 minučių.

Padažui pagaminti: keptuvėje karamelizuokite cukrų, įpilkite baltojo vyno, viską pakaitinkite, kol sutirštės, ir tada dėkite bruknes, imbierą. Palaukę kol padažas atvės, viską sumalkite ir perkoškite per sietelį. Prieš serviruojant padažą pašildykite, pagardindami gabalėliu sviesto.

Vilniaus paukštynas

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai