Ingredientai

Bulvės 4 vnt.
Vištiena 400 g
Pievagrybiai 8 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 1 šaukštelis
Grietinėlė (neriebi) 250 ml
Fermentinis sūris 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves gana smulkiai supjaustykite, suberkite ant kepimo popieriaus užtiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. (Pilnai iškepti neturi, turi gražiai apskrusti.)

Vištieną smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę kepti. Pagardinkite druska, pipirais, džiovintais čiobreliais, išspaustu česnaku.

Kai vištiena ims skrusti, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir stambiau pjaustytus pievagrybius.

Kepkite dar 5-6 minutes.

Vištieną sumaišykite su bulvėmis ir suberkite viską į kepimo indą.

Užpilkite grietinėlės, pagardintos druska ir pipirais, ir pabarstykite fermentiniu sūriu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas