Ingredientai

Vištų šlaunelės 4 vnt.
Pomidorai 5 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos 3 vnt.
Česnakai 8 skiltelės
Vištienos sultinys 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Provanso žolelės 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištų ketvirčius įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

Apkepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių (vištiena neturi būti iškepusi, bet apkepta ir apskrudusi).

Paprikoms ir pomidorams išimkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis.

Sumaišykite su Provanso žolelėmis ir druska.

Į troškintuvą (jis gali būti iš ketaus ar molinis) suberkite pusę daržovių mišinio, sudėkite vištų ketvirčius ir ant viršaus suberkite likusias daržoves.

Užpilkite sultinio.

Uždenkite dangčiu.

Kepkite iki 230 laipnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas