Ingredientai

Vištienos filė 600 g
Pievagrybiai 20 vnt.
Česnakai 8 skiltelės
Baltas sausas vynas 0.5 stiklinės
Grietinėlė 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Provanso žolelės pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite didesniais gabalais.

Apibarstykite pipirais, druska, Provanso žolelėmis, prieskonius įtrinkite.

Vištieną apkepkite svieste, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Kitoje keptuvėje svieste apkepkite išspaustus česnakus, suberkite smulkiau pjaustytus pievagrybius ir kepkite juos kelias minutes.

Įpilkite vyno, maišant kepkite kelias minutes.

Įpilkite grietinėlės išmaišykite, jei reikia pagardinkite druska, pipirais ir sudėkite vištienos gabaliukus.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas