Ingredientai

Imbieras gabaliukas
Ciberžolė 1 šaukštelis
Kalendros grūdeliai 2 šaukšteliai
Kuminai 2 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Cukrus 2 šaukšteliai
Česnakai 5 skiltelės
Imbieras gabaliukas
Laimo vaisiai 1 vnt.
Kalendros grūdeliai 1 šaukštelis
Kuminai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Rudasis cukrus 2 šaukštai
Laimo vaisiai 1 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite juostelėmis ir pamerkite į ananasų sultis bent 30 minučių.

Dubenyje sumaišykite marinatui 125 ml. kokosų pieno, nuluptą ir sutarkuotą imbierą, smulkiai pjaustytą citrinžolės stiebo dalį, ciberžolę, kalendras, kuminus, įberkite druską, cukrų. Marinuokite mėsą marinate bent 30 min. šaldytuve. Geriausia palikti mėsą per naktį.

Kario pasta:

Pašalinkite sėklas iš aitriosios paprikos. Sudėkite į virtuvinį kombainą kartu su šalotais, česnaku, imbieru, citrinžole, laimo žievele, pusės laimo sultimis, žaliomis kalendromis, aliejumi, pipirais, druska. Kuminus ir kalendrų grūdelius pakepinkite ir sugrūskite piestele. Sudėkite į kitus ingridientus ir malkite iki vienalytės masės.

Žemės riešutų padažas:

Virtuviniu kombainu susmulkinkite riešutus. 
Į puodą supilkite kokosų pieną. Pakaitinkite ant mažos kaitros. Įdėkite kario pastą. Virkite kol pasklis kvapas. Suberkite riešutus. įdėkite druskos, cukraus, tarkuotą laimo žievelę. Virkite kol padažas sutirštės.

Mėsą suverkite ant iešmelių ir kepkite ant griliaus arba keptuvėje.

Patiekite su ryžiais.

skonis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai