Ingredientai

Aliejus 2 šaukštai
Česnakai 4 skiltelės
Imbiero šaknis 1 šaukštas
Ryžių vynas 3 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Cukrus 1 šaukštas
Čili padažas šaukštelis
Petražolės žiupsnelis
Porcijos: 6
Patiekite su ryžiais.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Didelėje keptuvėje („wok“) įkaitinkite aliejų ir 5 min pakepinkite vištienos kumpelius (dalimis, ne visus iš karto). Išimkite ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

Nupilkite aliejų ir riebalus, popierine servetėle iššluostykite keptuvę, sudėkite česnakus, imbierus, sojos padažą, ryžių vyną, medų ir gerai išmaišykite. Pabarstykite cukrumi, pagardinkite aštriu čili padažu. Kaitinkite, kol užvirs.

Sumažinkite ugnį, sudėkite kumpelius. Uždenkite ir 30 min kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol vištiena bus iškepusi, o padažas sutirštėjęs. Retsykiais pamaišykite, kad kumpeliai pasidengtų padažu. Jei per tiršta, įpilkite truputį vandens.

Sudėkite į dubenėlius, pabarstykite petražolėmis ir patiekite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai