Porcijos: 4
Kai ateina ruduo, ateina laikas gomurį glostantiems patiekalams su baklažanu. Ši daržovė puikiai atsiskleidžia troškiniuose. Į draugiją tiks vištiena ir baltosios pupelės. Visi ingredientai paruošiami greitai, todėl neužtruksite daug ir gardžiuotis ypatingu ir aukštos maistinės vertės patiekalu.

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite filė nedideliais gabaliukais ir tam laikui, kol supjaustysite ir apkepsite daržoves, užpilkite marinatu. Marinatą paruoškite iš sojų padažo, susmulkintų česnakų ir pipirų.

2. Svogūnus supjaustykite smulkiai, baklažanus - vidutinio dydžio kubeliais.

3. Atskirai apkepkite vištienos filę, svogūnus ir baklažanus.

4. Išdėliokite karščiui atsparioje kepimo formelėje vištieną, vėliau svogūnus bei baklažanus ir ant viršaus užpilkite pupeles su padažu. Viską kepinkite 10-15 minučių, 180°С temperatūroje.

5. Prieš patiekdami apibarstykite smulkiai kapota kalendra ir riešutais.

BONDUELLE

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais

Crostini su keptais pomidorais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Crostini su keptais pomidorais

Bananinis kremas
Lengvai paruošiamas
10 min.

Bananinis kremas