Ingredientai

Baltosios pupelės pomidorų padaže BONDUELLE 1 indelis
Baklažanai 1 vnt.
Vištienos filė 500 g
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Aliejus 4 šaukštai
Sojos padažas 3 šaukštai
Graikiniai riešutai 30 g
Kalendros 6 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Kai ateina ruduo, ateina laikas gomurį glostantiems patiekalams su baklažanu. Ši daržovė puikiai atsiskleidžia troškiniuose. Į draugiją tiks vištiena ir baltosios pupelės. Visi ingredientai paruošiami greitai, todėl neužtruksite daug ir gardžiuotis ypatingu ir aukštos maistinės vertės patiekalu.

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite filė nedideliais gabaliukais ir tam laikui, kol supjaustysite ir apkepsite daržoves, užpilkite marinatu. Marinatą paruoškite iš sojų padažo, susmulkintų česnakų ir pipirų.

2. Svogūnus supjaustykite smulkiai, baklažanus - vidutinio dydžio kubeliais.

3. Atskirai apkepkite vištienos filę, svogūnus ir baklažanus.

4. Išdėliokite karščiui atsparioje kepimo formelėje vištieną, vėliau svogūnus bei baklažanus ir ant viršaus užpilkite pupeles su padažu. Viską kepinkite 10-15 minučių, 180°С temperatūroje.

5. Prieš patiekdami apibarstykite smulkiai kapota kalendra ir riešutais.

BONDUELLE

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla