Ingredientai

pomidorų 2 vnt.
svogūno 1 vnt.
paprikos 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
vištienos ketvirčių 3 vnt.
rozmarino 2 šakelės
baltojo vyno arba spanguolių sulčių 0.5 stiklinės
baziliko lapelių keletas
rozmarino šakelių keletas
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Pomidorus supjaustykite kubeliais, svogūną – šiaudeliais, papriką susmulkinkite vidutinio dydžio gabaliukais. Susmulkinkite česnaką.

2. Į kepimo indą, tinkamą naudoti ir orkaitėje, įpilkite aliejaus, sudėkite kepti vištieną. Užberkite druskos bei juodųjų pipirų, įdėkite rozmarino. Kepkite iš abiejų pusių, kol paskrus, apie 4–5 min.

3. Tada sudėkite pjaustytus pomidorus, paprikas, svogūną ir česnaką, pamaišykite. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Įpilkite baltojo vyno arba spanguolių sulčių ir dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę 40 min. Patiekite papuošę baziliko lapeliais ir rozmarino šakelėmis.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai