Ingredientai

Vištienos filė 4 vnt.
SANTA MARIA PASTA ROSSA prieskonių mišinys (malūnėlyje) 2 šaukštai
Malti džiūvėsėliai 3 šaukštai
Parmezano sūris 100 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Aliejus 3 šaukštai
Vyšniniai pomidoriukai 250 g
Makaronai 200 g
Sviestas 2 šaukštai
Špinatai 70 g
Bazilikai 1 sauja
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C laipsnių. Perpjaukite broilerio filė per pusę.

Apibarstykite SANTA MARIA prieskonių mišiniu PASTA ROSSA ir padėkite į šalį.

Sumaišykite džiūvėsėlius su parmezano sūriu.

Atskirame indelyje išplakite kiaušinius.

Pamirkykite filė gabalėlius išplaktuose kiaušiniuose, paskui panardinkite į džiūvėsėlių su parmezanu mišinį taip, kad visos pusės vienodai pasidengtų.

Apkepkite filė gabalėlius iš abiejų pusių vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje, kol jie gražiai pageltonuos.

Paskui sudėkite juos ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje maždaug 5 minutes.

Išvirkite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.

Pakepinkite pomidorus, špinatus ir bazilikus svieste.

Sumaišykite juos su išvirtais bei nusausintais makaronais ir pagardinkite PASTA ROSSA prieskonių mišinio. Patiekite iškart.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba