Ingredientai
Vištienos filė
600 g
Marinato nuo konservuotų kaparėlių
1 pakelis
Džiovinti ananasai
1 vnt.
Obuolių
2 vnt.
Romaninės salotos
10 šakelė
Gūžinės salotos
5 šakelė
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
50 ml
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
2.5 šaukštelis
Aitriosios paprikos milteliai
0.5 šaukštelis
Porcijos: 4
Paruoškite skanų ant grotelių keptos marinuotos vištienos patiekalą – patiekite vištienos iešmelius su šviežiomis salotomis, obuolių ir ananasų gabaliukais, citrinomis ir šiek tiek aitriųjų paprikų.
Gaminimo eiga
Užpilkite marinatu vištienos filė ir palikite marinuotis bent 1 valandą.
Vėliau vištienos gabaliukus suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grotelių 10–15 minučių.
Supjaustykite ananasą smulkiais kubeliais. Nulupkite ir supjaustykite
obuolius bei susmulkinkite salotas.
Sudėkite salotas į didelį dubenį ir ant viršaus uždėkite smulkintų ananasų ir obuolių sluoksnį.
Sumaišykite alyvuogių aliejų, amerikietišką lauko kepsnių padažą, aitriąsias paprikas, žaliosios citrinos sultis ir tarkuotą žievelę.
Paruoštą užpilą užpilkite ant salotų.