Ingredientai
Gaminimo eiga
Vištienos filė susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Ant vištienos beriame žiupsnelį smulkintų šviežių mėtų, druską, ciberžolę, čili, garam masala prieskonius, 1 šaukštą miltų. Gerai išmaišome.
Į keptuvę pilame 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname žiupsnelį indiškojo kumino. Paskui dedame vištieną ir apkepiname iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Išimame iš keptuvės.
Ruošiame padažą. Imbierą smulkiai sutarkuojame, česnaką išspaudžiame. Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus, dedame imbiero-česnako tyrę, pakaitiname. Tada dedame svogūnų tyrę (tam svogūną reikia išvirti, sutrinti ir sumaišyti su vandeniu), kaitiname 5 minutes. Beriame prieskonius - ciberžolę, druską, čili, maltą kalendrą, 2 šaukštus pomidorų pastos ir stiklinę vandens. Gerai išmaišome, įdedame šakelę šviežių mėtų ir pakaitiname.
Dabar į paruoštą padažą dedame vištieną ir troškiname nuolat maišydami 20 minučių.
Puošiame mėtos lapeliais ir patiekiame su ryžiais.