Ingredientai

Vištų blauzdelės 800 g
SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje pagal skonį
SANTA MARIA grūsti juodieji pipirai pagal skonį
SANTA MARIA karis 1 šaukštelis
Kalendros (šviežios) 80 g
SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje pagal skonį
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
Žaliosios citrinos 1 vnt.
Lazdyno riešutai 80 g
Grietinėlė 200 ml
Sviestas 100 g
SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje pagal skonį
SANTA MARIA karis 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Apibarstykite vištieną druska, pipirais ir kariu ir įdėkite į kepimo maišelį.

Kepkite orkaitėje 80 laipsnių temperatūroje apie 1,5 valandos.

Paskui vištieną apkepkite aliejuje, kol gražiai paruduos.

Salotoms:

Nuplaukite bei susmulkinkite kalendras ir sudėkite į dubenį.

Įmaišykite alyvuogių aliejaus, druskos ir išspauskite žaliosios citrinos sulčių.

Pakepkite riešutus sausoje keptuvėje ir suberkite į salotas.

Putėsiams:

Pakaitinkite kepimo grietinėlę su kariu ir druska.

Sudėkite sviestą.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba