Ingredientai

Karis žiupsnelis
Druska žiupsnelis
Miltai 3 šaukštai
Ryžiai 200 g
Aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Broilerių išpjovas pagardinkite kario milteliais ir druska, apvoliokite kvietiniuose miltuose.

Lengvai iš abiejų pusių pakepinkite keptuvėje. Tada dėkite į iš anksto iki
200 °C temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite 15 minučių.

Patiekite su ryžių ir vaisių garnyru.

Garnyrui:

Ryžius 5 minutes pakepinkite 200 °C temperatūros orkaitėje.

Nukoškite ir sudėkite ananasų kubelius, nuplautas razinas ir lazdynų riešutus, supilkite sultinį.

Kepkite orkaitėje 20 minučių.

Iš ryžių lėkštės viduryje suformuokite bokštelį.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai