Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Karis
žiupsnelis
Druska
žiupsnelis
Miltai
3
šaukštai
Ryžiai
200
g
Razinos
20
g
Konservuoti ananasai
3
šaukštai
Lazdyno riešutai
20
g
Vištienos sultinys
500
ml
Aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Broilerių išpjovas pagardinkite kario milteliais ir druska, apvoliokite kvietiniuose miltuose.
Lengvai iš abiejų pusių pakepinkite keptuvėje. Tada dėkite į iš anksto iki
200 °C temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite 15 minučių.
Patiekite su ryžių ir vaisių garnyru.
Garnyrui:
Ryžius 5 minutes pakepinkite 200 °C temperatūros orkaitėje.
Nukoškite ir sudėkite ananasų kubelius, nuplautas razinas ir lazdynų riešutus, supilkite sultinį.
Kepkite orkaitėje 20 minučių.
Iš ryžių lėkštės viduryje suformuokite bokštelį.
Atsiliepimai