Ingredientai

Vištų blauzdelės 1 kg
Sviestas 8 šaukštai
Česnakai 6 skiltelės
Mangai 1 vnt.
Rudasis cukrus 4 šaukštai
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Džiovinto imbiero milteliai 2 šaukšteliai
Muskato riešutai 0.3 šaukštelio
Kardamonas 0.3 šaukštelio
Sojos padažas 1 šaukštas
Migdolų miltai 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Keletą minučių pakepkite česnaką ir išimkite, išmeskite jį - mums reikalingas tik jo kvapas ir skonis.

Vištienos šlauneles įtrinkite druska ir pipirais, apvoliokite migdolų miltuose ir kepkite česnakiniame svieste iš abiejų pusių, kol iškeps.

Kitame inde susmulkintus mango vaisius sumaišykite su cukrumi, cinamonu, imbieru, kardamonu ir muskatu.

Šią mase apipilkite pakeptą vištieną, įdėkite sojos padažo, druskos ir pipirų. Kepkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su ryžiais ir šviežiomis žaliomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla