Ingredientai

Sviestas 8 šaukštai
Česnakai 6 skiltelės
Mangai 1 vnt.
Rudasis cukrus 4 šaukštai
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Muskato riešutai 0.3 šaukštelio
Kardamonas 0.3 šaukštelio
Sojos padažas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Keletą minučių pakepkite česnaką ir išimkite, išmeskite jį - mums reikalingas tik jo kvapas ir skonis.

Vištienos šlauneles įtrinkite druska ir pipirais, apvoliokite migdolų miltuose ir kepkite česnakiniame svieste iš abiejų pusių, kol iškeps.

Kitame inde susmulkintus mango vaisius sumaišykite su cukrumi, cinamonu, imbieru, kardamonu ir muskatu.

Šią mase apipilkite pakeptą vištieną, įdėkite sojos padažo, druskos ir pipirų. Kepkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su ryžiais ir šviežiomis žaliomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai