Ingredientai

Vištienos filė 4 vnt.
Rūkytas kiaulienos kumpis 8 riekelės
Aliejus 7 šaukštai
Rozmarinai žiupsnelis
Druska pagal skonį
pipir pagal skonį
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Morkos 3 vnt.
Cukinij 2 vnt.
Salierų stiebai 4 vnt.
Pomidorų padažas 1 šaukštas
Baltas sausas vynas 100 ml
Citrinos žievelė žiupsnelis
Petražolės sauja
Džiovintos saldžiosios paprikos žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną apkepkite aliejuje iš abiejų pusių. Tada pagardinkite prieskoniais ir suvyniokite į kumpio juosteles.

Daržoves nuplaukite ir susmulkinkite.
Svogūnus apkepkite aliejuje, tada suberkite česnakus ir kitas daržoves, dar pakepinkite. Baigiant kepti, supilkite vyną ir pomidorų padažą, pagardinkite druska ir paprikų milteliais.

Į keptuvę ant daržovių sudėkite vištieną kumpio marškinėliuose, uždenkite dangčiu ir troškinkite maždaug 15 minučių ant nedidelės ugnies. Patiekiant pagardinkite citrinos žievele ir petražolėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba