Ingredientai

Druska šaukštelis
Pipirai žiupsnelis
Česnakai 5 skiltelės
Imbieras 1 šaukštelis
Medus 1 šaukštas
Sojos padažas 1 šaukštelis
Sezamų aliejus 1 šaukštas
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Sezamo sėklos 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

2. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apvoliokite miltų mišinyje.

3. Dėkite kepti į įkaitintą sviestą keptuvėje. Kepkite, kol iš visų pusių gabaliukai bus gražiai apskrudę.

4. Kol vištiena kepa, paruoškite padažą. Visus produktus gerai išmaišykite (česnaką dėkite išspaustą, medų, jei reikia, pašildykite).

5. Padažą pilkite ant vištienos gabaliukų keptuvėje ir maišant kepkite dar apie 3-5 minutes.

6. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis