Ingredientai

Sviestas 3 šaukštai
Graikiniai riešutai 0.5 stiklinės
Džiovintos slyvos 0.5 stiklinės
Kmynai 1.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Nupjaukite obuolių viršūnes su koteliu.

2. Išskobkite vidų (palikite apie 1,5 cm storio sieneles).

3. Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje.

4. Smulkiai supjaustykite, sumaišykite su minkštu sviestu, prieskoniais, smulkintomis džiovintomis slyvomis, smulkintais riešutais ir aliejuje iki tamsaus geltonumo apkeptais, smulkiai pjaustytais svogūnais.

5. Gerai išmaišykite ir įdarą sudėkite į obuolius.

6. Obuolius sustatykite į sviestu išteptą kepimo indą.

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas