Ingredientai

Obuoliai (dideli) 6 vnt.
Vištiena 200 g
Sviestas 3 šaukštai
Graikiniai riešutai 0.5 stiklinės
Džiovintos slyvos 0.5 stiklinės
Svogūnai 1 vnt.
Kmynai 1.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Nupjaukite obuolių viršūnes su koteliu.

Išskobkite vidų (palikite apie 1,5 cm storio sieneles).

Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje.

Smulkiai supjaustykite, sumaišykite su minkštu sviestu, prieskoniais, smulkintomis džiovintomis slyvomis, smulkintais riešutais ir aliejuje iki tamsaus geltonumo apkeptais, smulkiai pjaustytais svogūnais.

Gerai išmaišykite ir įdarą sudėkite į obuolius.

Obuolius sustatykite į sviestu išteptą kepimo indą.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas