Ingredientai

Vištų šlaunelės 8 vnt.
SANTA MARIA mėsos prieskoniai su čiobreliais 3 šaukštai
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Svogūnai 2 vnt.
Citrinos 1 vnt.
Česnakai 6 skiltelės
Baltas vynas 100 ml
Vištienos sultinys 300 ml
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pabarstykite vištieną prieskoniais ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių po 3–4 min. Tada ją atidėkite į šalį.

Atskirai pakepkite ketvirčiais supjaustytus svogūnus, česnakus ir citrinas. Taip pat atidėkite į šalį.

Į tą pačią keptuvę įpilkite vyno ir sultinio, kaitinkite, kol užvirs. Pavirę 4–5 min., į padažą sudėkite vištieną su daržovėmis.

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros ir kepkite apie 35 min., kol vištiena iškeps.

Papuoškite čiobreliais ir patiekite su ryžiais ar mėgiamais makaronais.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba