Ingredientai
apelsinų
2
vnt.
IKI alyvuogių aliejaus
5
v. š.
česnako
6
skiltelės
muskato riešuto
0.25
vnt.
druskos
1
v. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
klevų sirupo
1
v. š.
cinamono
0.5
a. š.
viščiuko
1
vnt.
gvazdikėlių
0.5
v. š.
Porcijos: 5
Savaitgalio pietums rekomenduijame išsikepti viščiuką su apelsinais. Nuostabus aromatas ir dar puikesnis skonis. Viščiuką su apelsinais kepkite apie valandą.
Gaminimo eiga
1. Vieno apelsino žievelę nuskuskite ir išspauskite abiejų apelsinų sulčių.
3. Viščiuką kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 1 val.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai