Ingredientai

Bulvės 900 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Fermentinis sūris 100 g
Muskato riešutai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Malti džiūvėsėliai 4 šaukštai
Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė 50 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir sutrinkite.

Smulkiai pjaustytą svogūną ir smulkiai pjaustytą šoninę apkepkite aliejuje iki svogūnai gražiai pagels ir supilkite į bulves.

Kai bulvių košė atvės, įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.

Formuokite blynus, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus abi pusės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai