Ingredientai
Miltai
3
stiklinės
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
žiupsnelis
Varškė
150
g
Grietinėlė
2
šaukštai
Kiaušinio trynys
1
vnt.
Cukrus
2
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Morkos
1
vnt.
Cukrus
2
šaukštai
Aliejus
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iš tešlai skirtų produktų pagaminkite tešlą.
Varškę sumaišykite su grietinėle, tryniu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Morką sutarkuokite šiaudeliais ir pakepkite su trupučiu aliejaus, įberkite cukraus.
Iškočiokite tešlą ir formuokite virtinukus, į kiekvieno vidų dėdami po pusę arbatinio šaukštelio abiejų įdarų.
Virkite apie 10 minučių.
Atsiliepimai