Ingredientai

Varškė 1.5 kg
Cukrus 1 stiklinė
Migdolai (kapoti) 5 šaukštai
Razinos 7 šaukštai
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

1. Į verdantį pieną sudėkite varškę, supilkite vanilinį cukrų ir maišykite, kol sutrauks pieną.

2. Supilkite viską į sūrmaišį ir palikite gerai nuvarvėti.

3. Padalinkite varškę pusiau.

4. Į vieną dalį įmuškite 4 kiaušinius, įdėkite 50 g. minkšto sviesto, smulkintus riešutus ir pusę cukraus.

5. Viską suverskite į puodą ir maišant kaitinkite, kol pasidarys vienalytė masė ir dar apie 10 minučių.

6. Sukrėskite į torto formą ir padėkite į šaldytuvą.

7. Antrą varškės dalį sumaišykite su likusiais kiaušiniais, cukrumi, sviestu ir razinomis.

8. Kaitinant maišykite kol pasidarys vienalytė masė ir dar apie 10 minučių.

9. Atvėsinkite ir sukrėskite ant pirmo sluoksnio.

10. Pastatykite į šaldytuvą porai valandų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai