Ingredientai

lydyto sūrelio 100 g
konservuotų avinžirnių 100 g
konservuotų avinžirnių 0.5 vnt.
virto kiaušinio 1 vnt.
mini morkų vnt.
cukrinių žirnelių 1 sauja
įvairių duonos traškučių 1 sauja
Porcijos: 1
Maistingi, skanūs priešpiečiai į mokyklą ar į darbą – kiaušinis ir šviežios daržovės. Užtruksite vos kelias minutes!

Gaminimo eiga

1. Lydytą sūrelį sutrinkite su avinžirniais iki vientisos masės, sudėkite į indelį ir įtarkuokite žaliosios citrinos žievelės.
Kiaušinį virkite 3 min.

2. Patiekiant į dėžutę sudėkite plautas daržoves, pusiau perpjautą virtą kiaušinį ir duonos traškučius.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai