Ingredientai
Aliejaus
1 šaukštas
Burokėliai (marinuoti)
1 vnt.
Agurkai
2 vnt.
Apelsino žievelė
1 vnt.
Apelsinų sultys
3 šaukštas
Garstyčių
2 šaukštas
Medus
1 šaukštelis
Balzaminis actas
2 šaukštas
Aliejaus
2 šaukštas
Žagrenis
1 šaukštelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Įkaitinkite keptuvę.
Įtrinkite šparagus aliejumi, apibarstykite druska ir pipirais.
2 min. apkepkite šparagus.
Sumaišykite garstyčias, balzaminį actą, apelsino žievelę, apelsino sultis ir medų.
Įberkite į padažą druskos, pipirų, įpilkite aliejaus (įberkite žagrenį, jei naudojate).
Sumaišykite nuluptą ir supjaustytą plonais griežinėliais burokėlį, smulkintus šparagus, laukinius špinatus, avokadą ir agurkus, apliekite padažu ir patiekite.