Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Vanduo 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Aliejus 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Alyvuogės 12 vnt.
Bazilikai 1 šaukštelis
Grietinėlė 1 stiklinė
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 8
Sotus tuno apkepas tiktų pietums su žaliomis salotomis.

Gaminimo eiga

Ištrinkite sviestą su miltais, supilkite vandenį bei druską ir greitai užmaišykite tešlą.

Išlipdykite ja 26 cm skersmens pateptos pyrago formos dugną bei kraštus ir kepkite apie 10 minučių.

Supjaustykite svogūną bei česnako skilteles ir pakepinkite aliejuje.

Sudėkite nukoštą tuną, pagardinkite puse šaukštelio bazilikų, druska bei pipirais ir supilkite maišinį ant tešlos.

Supjaustykite griežinėliais pomidorus bei alyvuoges ir sudėkite ant žuvies maišinio.

Užberkite ant viršaus likusius bazilikus ir pusę tarkuoto sūrio.

Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius, druską ir pipirus. Užpilkite maišinį ant įdaro ir apibarstykite likusiu sūriu.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai