Porcijos: 8
Vido Bareikio receptas.

Gaminimo eiga

1. Nulupkite ir supjaustykite obuolius nedidelėmis skiltelėmis, užbarstykite cinamonu, cukrumi ir išmaišykite.

2. Tešlai sukapokite kietą ir šaltą sviestą, suberkite ant viršaus avižinius dribsnius, miltus, druską, cukrų ir viską sumaišykite.

3. Ištepkite kepimo formą sviestu ir į ją tolygiai sutrupinkite vieną ketvirtadalį pasigamintos tešlos. Tuomet sudėkite obuolius ir ant viršaus užtrupinkite likusią tešlos dalį.

4. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas