Ingredientai

Marinuoti agurkai 2 vnt.
Miltai 5 šaukštai
Pienas 0.5 stiklinės
Prieskoniai
„Ką čia tokio užkrimtus?“, - šį klausimą neretai sau užduoda kiekvienas iš mūsų. Šiandien siūlome jums nelabai girdėtą užkandėlę – gruzdintus agurkėlius.

Gaminimo eiga

Agurkus supjaustome neplonais griežinėliais.

Miltus sumaišome su prieskoniais.

Į atskirą indą įpilame pieno.

Merkiame agurko griežinėlį į pieną, tada – į prieskonius.

Taip darome kelis kartus.

Kepame agurkų griežinėlius gruzdintuvėje.

Valgome su mėgstamu padažu.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla