Ingredientai

Riebi kiauliena 100 g
Mirkytos rudosios pupelės 80 g
Žirniai su luobele 80 g
Kiauliniai taukai 5 g
Džiovinti raudonėliai 1 g
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Perlines kruopas, žirnius ir pupeles per naktį išmirkyti.

2. Į puodą įpilti 5 g aliejaus, įmesti smulkiai supjaustytus svogūnus, burokine tarka sutarkuotas morkas ir pakepinti, kad daržovės suminkštėtų.

3. Tada suberti išmirkytas perlines kruopas, pupeles ir žirnius, lauro lapelį ir pipirus, užpilti 100 g vandens, uždengti dangtį ir troškinti tol, kol suminkštės pupos.

4. Po to pagardinti druska, džiovintais raudonėliais ir išmaišyti.

5. Riebią kiaulieną supjaustyti mažesniais gabaliukais ir ištroškinti kiauliniuose taukuose.

6. Pabaigoje kiaulienos gabaliukus išdėlioti ant šiupinio.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena

Svencelės avienos šiupinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Svencelės avienos šiupinys

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“