Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Šalavijai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Rinkitės kiek didesnius pomidorus, nei vidutiniai.

Aštriu peiliu nupjaukite pomidorų viršūnėles (tai bus įdaryto pomidoro dangtelis) ir atsargiai išpjaukite pomidoro vidų, išimkite sėklas (jų neišmeskite).

Pomidoro vidų pabarstykite pipirais, druska ir čiobreliais.

Į kiekvieną pomidorą atsargiai įmuškite po kiaušinį. Negausiai pabarstykite druska.

Kiekvieną pomidorą sudėkite į atskirą kepimo indelį. ( Jei norite didesnių porcijų rinkitės didesnius kepimo indelius ir sudėkite po du pomidorus.)

Išimtą pomidorų vidaus turinį susmulkinkite, sutrinkite trintuve, pabarstykite šalavijais, čiobreliais, pipirais ir druska. Gerai išmaišykite ir įpilkite į kiekvieną indelį.

Įdarytus pomidorus dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių (kol iškeps kiaušinis).

Patiekiant pabarstykite žalumynais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai