Ingredientai

Kiaulienos kumpis 2 kg
Morkos 2 vnt.
Salierų šakniavaisiai 1 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Lauro lapai 6 vnt.
Druska 1 šaukštas
Vanduo 1 l
Alus 1 l
Rudasis cukrus 100 g
Konservuoti ananasai 10 riekelės
Porcijos: 10
Už receptą dėkojame skaitytojai Vitalijai.

Gaminimo eiga

Į didelį puodą dėkite kiaulienos kumpį, supjaustytus svogūnus, morkas, salierą, lauro lapų, duskos.

Užpilkite litru vandens ir litru alaus.

Virkite apie 60 minučių.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Kumpį dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Viršų supjaustykite rombais ir gausiai apiberkite cukrumi.

Prismaigstykite konservuotų ananasų griežinėlių.

Kepkite apie 35-40 minučių.

Išimkite ir leiskite truputį atvėsti, tik tada patiekite į stalą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba