Ingredientai

Kiaušiniai 6 vnt.
Šprotai aliejuje 1 indelis
Majonezas 2 šaukštai
Laiškiniai česnakai 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite trynius.

Aliejuje konservuotus šprotus nuvarvinkite, nupjaukite uodegas ir sutrinkite su tryniais.

Įdėkite majonezo, įberkite druskos, pipirų ir smulkiai pjaustytų laiškinių česnakų. Sumaišykite.

Įdarą dėkite į baltymų puseles.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba