Ingredientai

Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Sviestas gabaliukas
Česnakas 2 skiltelės
Šaldyta bemielė tešla
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite lašišos filė į 4 gabalėlius, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

2. Tuomet svieste pakepinkite sukapotą svogūną bei česnaką. Vėliau supilkite puodelį grietinėlės, špinatus bei parmezaną ir viską kaitinkite, kol špinatai suminkštės.

3. 4 tešlos lakštus pakočiokite, ant jų dėkite špinatų masės ir po gabalėlį lašišos.

4. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinį.

5. Tuomet tešlos kraštus patepkite kiaušinio plakiniu ir užlankstykite. Taip supakuotą lašišą dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą užlankstytais kraštais į apačią.

6. Galiausiai tešlos viršų aštriu peiliu įpjaukite, patepkite kiaušinio plakiniu.

7. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25–30 min.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai