Vegetariškas tortilijas ruoškite karšto oro gruzdintuvėje. Patiekalas itin greitai ir paprastai paruošiamas, tad virtuvėje neužtruksite. Patiekite vegetariškas tortilijas karštas.

Gaminimo eiga

1. Pagaminkite padažą: pomidorą, svogūnėlį ir papriką smulkiai supjaustykite, sudėkite į dubenėlį, įpilkite citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų pagal skonį ir sumaišykite. Pagal skonį pridėkite smulkiai supjaustytų kalendrų ir aitriųjų pipirų. 2. Tortilijas išdėliokite ir aptepkite kreminiu sūriu. Ant viršaus pridėkite bolivinių balandų, pupelių, kukurūzų, špinatų, užkrėskite padažo ir apibarstykite sūriu.

3. Tortilijas sulenkite ir iš išorės aptepkite aliejumi. Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temperatūroje 3–5 min., kol jos taps auksinės spalvos.

4. Patiekite su grietine ir laiškiniais svogūnais.

Receptas iš knygos „Viskas ore“