Ingredientai

Špinatai 2 saujos
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nusunkite avinžirnius ir juos nestipriai sugrūskite (neturi gautis košė, turi likti ir sveikų avinžirnių).

Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai sutarkuokite. Jei reikia nusunkite.

Špinatus nuplikykite karštu vandeniu.

Viską sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, suberkite tarkuotą sūrį ir prieskonius.

Lipdykite plokščius kotletukus ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų keptuvėje.

Kepkite, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais